• Gastro Tehnic va sta la dispozitie cu piese de schimb si accesorii pentru echipamente HoReCa si electrocasnice.


            Noi Gastro Tehnic intelegem ca incheierea unei vanzari nu inseamna sfarsitul unei relatii de colaborare ci INCEPUTUL !

  De aceea venim in intampinarea dumneavoastra cu un pachet complet de servicii si vanzari si va punem la dispozitie:

  - Piese de schimb 

  Accesorii

  - Consumabile

  - Service 

  Pentru clientii care au nevoie de piese de schimb , accesorii , diverse componete si consumabile pentru echipamente HoReCa cat si electrocasnice va oferim posibilitatea de a le comanda de la noi.

  Avand in vedere ca gama de piese de schimb pentru domeniul HoReCa si electrocasnice este foarte mare si diversificata, pentru a comanda piese de schimb sunt necesare informatii detaliate cu privire la:

  denumirea produsului

  marca produsului

  - codul de produs

  - seria de fabricatie (ocazional)

  - poza eticheta echipament

  De asemenea, tehnicieni nostri va pot solicita informatii suplimentare pentru a va ajuta sa identificati corect produsul si piesa necesara.

  Pentru a comanda piese de schimb, va rugam sa ne contactati la:

  Telefon & WhatsApp :  0752/601.561

  E-mail:    office@gastrotehnic.ro

  Precizari:

  Deoarece constatarea defectului si identificarea piesei nu este efectuata intr-un atelier specializat, reprezentantii Gastro Tehnic nu isi asuma raspunderea pentru identificari gresite sau incomplete ale defectului, montajul pieselor, reglaje etc.

  Clientul intelege ca montarea anumitor piese necesita o inalta calificare.

  De asemenea, reprezentantii Gastro Tehnic nu isi asuma responsabilitatea pentru amplificarea defectelor generata de repararea defectuoasa, efectuata de personal necalificat.

  Mentionam ca interventiile neautorizate asupra echipamentelor si utilajelor, utilizarea de piese de schimb si accesorii neconforme poate duce la anularea garantiei produselor.

  IMPORTANT

  Montarea necorespunzatoare de catre personal necalificat, repararea cu piese neconforme sau nepotrivite a echipamentelor si utilajelor poate provoca functionarea defectuoasa, ranirea severa sau chiar moartea!

  Cauzele enumerate mai sus nu pot sa acopere toate situatiile periculoase. Va rugam sa fiti responsabili.

  Prin comercializarea pieselor de schimb, Gastro Tehnic NU incurajaza reparatiile efectuate de personal necalificat si in afara atelierelor specializate. Reparatiile trebuie facute in conformitate cu recomandarile fiecarui producator in parte.