• Gastro Tehnic vă stă la dispoziție cu piese de schimb și accesorii pentru echipamente HoReCa și electrocasnice.


            Noi Gastro Tehnic înțelegem că încheierea unei vânzări nu înseamnă sfârșitul unei relații de colaborare ci ÎNCEPUTUL!

  De aceea venim în întâmpinarea dumneavoastră cu un pachet complet de servicii și vânzări, și vă punem la dispoziție:

  • Piese de schimb 
  • Accesorii
  • Consumabile
  • Service 

  Pentru clienții care au nevoie de piese de schimb, accesorii, diverse componete și consumabile pentru echipamente HoReCa cât și electrocasnice vă oferim posibilitatea de a le comanda de la noi.

  Având în vedere că gama de piese de schimb pentru domeniul HoReCa și electrocasnice este foarte mare și diversificata, pentru a comanda piese de schimb sunt necesare informații detaliate cu privire la:

  • denumirea produsului
  • marca produsului
  • codul de produs
  • seria de fabricație (ocazional)
  • poza etichetă echipament

  De asemenea, tehnicieni noștrii vă pot solicita informații suplimentare pentru a vă ajuta să identificați corect produsul și piesa necesară.

  Pentru a comanda piese de schimb, vă rugăm să ne contactați la:

  Telefon & WhatsApp: 0752/601.561

  E-mail: office@gastrotehnic.ro

  Precizări:

  Deoarece constatarea defectului și identificarea piesei nu este efectuată într-un atelier specializat, reprezentanții Gastro Tehnic nu își asuma răspunderea pentru identificări greșite sau incomplete ale defectului, montajul pieselor, reglaje etc.

  Clientul înțelege că montarea anumitor piese necesită o înalta calificare.

  De asemenea, reprezentanții Gastro Tehnic nu își asuma responsabilitatea pentru amplificarea defectelor generata de repararea defectuoasă, efectuată de personal necalificat.

  Menționăm că intervențiile neautorizate asupra echipamentelor și utilajelor, utilizarea de piese de schimb și accesorii neconforme poate duce la anularea garanției produselor.

  IMPORTANT

  Montarea necorespunzătoare de către personal necalificat, repararea cu piese neconforme sau nepotrivite a echipamentelor și utilajelor poate provoca funcționarea defectuoasă, rănirea severă sau chiar moartea!

  Cauzele enumerate mai sus nu pot să acopere toate situațiile periculoase. Vă rugăm să fiți responsabili!

  Prin comercializarea pieselor de schimb, Gastro Tehnic NU încurajază reparațiile efectuate de personal necalificat și în afara atelierelor specializate. Reparațiile trebuie făcute în conformitate cu recomandările fiecărui producător în parte.